icons8 verified account 96

Bekräftelse

Genom att du godkänner dessa köpevillkor och din order, uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen order skickas automatiskt en orderbekräftelse per e-post med information om beställningen. uVape.se AB reserverar sig dock från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för kundens order. Kan vi inte leverera enligt orderbekräftelse kommer kunden kontaktas via e-post.

icons8 identity theft 96

Åldersgräns

Vi tillämpar 18-års åldersgräns vid köp av alla våra produkter. Detta gäller även för produkter som inte regleras av tobakslagen, som exempelvis batterier och bomull. Vi förbehåller oss rätten att kontakta polis vid misstanke om langning till minderåriga, då detta är olagligt enligt svensk lag från och med 1:a Juli 2017.

Samtliga köp kontrolleras. Alla köp granskas manuellt mot folkbokföringsregistret och uppstår oklarheter kommer vi att kontakta dig för klargörande innan vi behandlar din order.

Vi kontrollerar alltid så att både beställare och mottagare är över 18 år och i de fall vi ej kan intyga att samtliga parter är över 18 år så återbetalas och avbryts omedelbart beställningen.

Misstänker vi att langning sker så avbryter vi ordern omedelbart.

icons8 money 96

Priser och avgifter

Vid köp inom EU, så visas samtliga priser inklusive moms (exempelvis 25% i Sverige) och är exklusive frakt. I kassan kan du se slutpriset för din beställning inklusive eventuella avgifter, moms och frakt.

icons8 delivery 96

Fraktavgifter

Fraktavgiften som tas ut visas i kassan i samband med beställningen. Överstiger ditt ordervärde 499kr så tas inga fraktavgifter ut.
Lägg din beställning innan 13:00 så skickar vi den samma dag. (Helgfria vardagar)

icons8 return purchase 96 1

Ångerrätt & Returer

Kontakta oss alltid innan retur. Returer ska skickas som paket eller brev. Skicka alltid med faktura/följesedel, retursedel och ange returorsak. Returnera väl förpackat i emballage utöver originalförpackning. Kontakta oss för att få en retursedel.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar utav oss. Ångerfristen börjar löpa när du mottagit din vara. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är i samma skick som när den skickades, betalar vi inom 30 dagar tillbaka det belopp du betalt för varan. Returnerade varor ska vara i oförändrat skick. Du som kund står för porto när du returnerar en vara via din ångerrätt. Paketera varan väl eftersom du som kund har ansvar över produkten tills den når oss. Vid retur av en hel order återbetalar vi även fraktkostnaden och eventuell fakturaavgift som debiterades vid köpet. Vid retur av delar av en order återbetalas inte fraktkostnaden eller fakturaavgiften.

Essenser, koncentrat och basvätskor innefattas ej av ångerrätt då dessa klassas som livsmedel. E-juicer med brutna förseglingar kan ej ångras. Vid köp av coils (förbrännare) där varje coil är förseglad, så gäller inte ångerrätten om någon av dessa bryts.

(Produkter under utförsäljning går ej att varken ångra eller returnera)

icons8 guarantee 96 1

Garanti

För kostnadsfritt byte av icke fungerande (ej nedsatt prestanda, felaktigt användande eller slitage) produkter gäller i de flesta fall 1 år.

Vi ser att du kontaktar oss omgående efter du märkt något garantifel. Märk väl att det är ett krav att du sparar alla delar du får hem, så även kartong då vi kan efterfråga serienummer.

Livslängden på ovan produkter är mycket högre och garantin är satt lägre då många vejpare konsumerar sina produkter i ett avsevärt högt tempo.

icons8 do not stack 96

Felleverans & Saknar varor

Saknade varor eller felleverans skall anmälas till oss inom 7 dagar från och med leveransdatum. Vid fellevererad vara är det viktigt att du inte använder varan, då du inte kan reklamera den efter detta.

DHL: 100% Försäkrad

PostNord Varubrev: Oförsäkrad, vi ansvarar inte för stulna, försvunna, bort tappade paket.
Kontakta PostNord vid problem med leverans.

icons8 sand timer 96

Outhämtade paket

Om du inte hämtar ut de varor du beställt debiterar uVapes.se kunden en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för beställningen och som PostNord fakturerar oss för vid retur, f.n. 250:-. Innan denna avgift är betald kan du ej beställa nya varor.

icons8 eye checked 96 1

Autentiska varor kontroll

Vid vissa tillfällen gör vi stickprovskontroller av våra produkter för att försäkra oss om att vi endast säljer autentiska varor. Vi är noga med att aldrig sälja några kopior, därför kan det vid få tillfällen medfölja verifikationskoder som redan är skrapade samt öppnade förpackningar. Ingen vara har blivit använd, utan endast kontrollerad.

icons8 data protection 96 1

Behandling av personuppgifter

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen besök vår Integritetspolicy.

icons8 full battery 96

Batterier

uVape.se tar inte ansvar för konsekvenser av användning av de batterier vi säljer. Kunden ansvarar för att batterierna används på ett korrekt sätt.