TREHouse banner HHCO & THCP

Vi har noga handplockat alla våra leverantörer för att säkerställa att de uppfyller våra kunders önskemål och förväntningar. TREHOUSE är baserade i USA, Kalifornien och är specialiserade på THC alternativa produkter, vilket garanterar högkvalitativa kundupplevelser som ni kan lita på och känna er nöjda med. Alla våra produkter har genomgått omfattande och noggranna tester för att ni som kunder ska veta exakt vad ni köper. Våra produkter är helt lagliga att köpa, sälja och inneha i Sverige. Vi skickar med diskreta paket med hänsyn till er och garanterar att du får paketet snabbt och säkert.

OBS! Här är några viktiga meddelanden att beakta:

  • 100% laglig i Sverige
  • Åldersbegränsning: Endast till försäljning till kunder över 18 år
  • Inte för konsumtion eller rökning
  • Avsedd för industriella och tekniska ändamål
  • Följer lag nr 167/1998 §5
  • Rådgör med din läkare före användning
  • Detta är en samlarprodukt

Alla våra produkter levereras till oss och till er med labbrapporter som visar innehåll och gränsvärden.
Vi rekommenderar dock att våra kunder själva är medvetna om den rådande lagstiftningen.


Mer om TREHouse

 

TREHouse Uppdragsbeskrivning

TREHouse har som uppdrag att skapa de bästa tänkbara delta produkterna…

De renaste ingredienserna, fantastiska smaker och perfekta cannabinoid kombinationerna. Du vill ha kvalitet, transparens och effektivitet, och det är precis vad vi kommer att ge dig!

Skulle du hellre puffa på en vape som något piratkopierat märke köpt ”grossist” bakom en bowlinghall eller av ett team av experter och noggrant testats i ett tredjepartslabb?

TREHouse grundades av experter från cannabis-, CBD- och vapevärlden när de såg behovet av delta- och andra cannabinoidprodukter som kunderna kan lita på.

Vi byggde detta TRE House för alla att spela i, så låt oss spela!

 
 

TREHouse Ursprungsberättelse

Det var en sån där kväll på en veckodag som vi inte kan minnas… Våra orädda ledare utvecklade omvälvande delta formuleringar och diskuterade sina konkurrenters förtjänster när de kom till slutsatsen att alla andra sög.

Antalet piratkopierade-företag som försökte driva deltaprodukter var absurt. Ingen transparens, bedrövlig kvalitet och ingen stil.

De företag som var något respektabla var bara doppade tårna i; sälja produkter som smakade skit och knappt gav dig ett rus. Riktigt svaga grejer.

Våra modiga ledare bestämde sig för att använda sin oöverträffade expertis och avsevärda resurser för att skapa den perfekta linjen av rekreations delta produkter. 

Utmärkt kvalitet, transparenta laboratorierapporter från tredje part, fantastiska smaker… Och tack vare de noggrant utvalda kombinationerna av cannabinoider gör de dig bakad som aldrig förr!

Teamet var förvånade. Allmänheten var kär. Vissa var i lust.

 

Idag fortsätter TREHouse att njuta av sin status som en legend och erbjuder fortfarande de bästa hampa-härledda deltaprodukterna på planeten.

 

©TRĒHouse. All rights reserved.