Vilka är TREHouse?

TREHouse är ett amerikanskt företag som inriktar sig på att skapa högkvalitativa cannabisprodukter. De har noggrant kombinerat lagliga cannabinoider för att få fram unika produkter av de finaste råvarorna.

Alla produkter är noggrant testade i ISO certifierade tredjeparts labb för att säkerställa deras renhet. 

Vi skickar med labbrapporter vid beställning!

 

Hur grundades TREHouse?

När grundarna till TREHouse såg bristen på kvalitativa märken och enbart såg ett hög otransparenta skräpföretag som producerade produkter av låg kvalite, insåg de behovet av ett seriöst märke i branschen. 

Tillsammans med deras intresse i ämnet och deras dedikation för att rädda branschen så grundades TREHouse som idag är en top distributör av cannabis relaterade produkter i USA. 

 

Varför ska man välja TREHouse?

Med många goda smaker att välja på, noggrant kombinerade cannabinoider, finaste råvarorna och utförligt testade produkter som är tillverkade i USA, så erbjuder TREHouse ett av de främsta sortiment av cannabis relaterade produkter på marknaden. 

Vi är stolta distributörer av deras produkter och vi står bakom den exceptionella kvalitet och innovation de tillför vapingindustrin.

 

Vilka smaker har TREHouse?

Innan bildandet av TREHouse så fanns det främst smaklösa och lågpotenta produkter på marknaden. Men efter tillverkning av noggrant utvalda smaker från kundens efterfrågan så erbjuder TREHouse tillsammans med oss på uVape 10 olika smaker med varsin unika effekt.

TREHouse HHCO Vape 

TREHouse Liquid Diamonds THCP Vape

All information på denna sida ska ses som rent informativ och uppmanar inte någon till att bruka några cannabinoider som läkemedel eller kosttillskott.